Ελάτε μαζί μας να σχεδιάσουμε τις διακοπές σας, το επαγγελματικό σας ταξίδι ή το επόμενο συνέδριο.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ VITA N TRAVEL

Το Vita N Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο που έχει τον πελάτη στο επίκεντρο. Με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, σχεδιάσουμε μαζί σας όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. Κοιτάζοντας στο μέλλον, σχεδιάζουμε λύσεις για το σύγχρονο ταξιδιώτη, την επιχείρηση και τον επαγγελματία παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας. Γνωρίζοντας πως κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες δημιουργήσαμε τον προσωπικό σύμβουλο για την παροχή εξατομικευμένης και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Ο προσωπικός σύμβουλος γνωρίζει τον πελάτη και αναπτύσσει επαγγελματική σχέση μαζί του, ώστε να εντοπίζει και να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες δημιουργώντας αμοιβαίως επωφελείς σχέσεις.
Vita N Travel

ΓΙΑΤΙ VITA N TRAVEL

To Vita N Travel είναι ένα γραφείο που σχεδιάζει μοναδικές λύσεις για κάθε πελάτη. Με πελατοκεντρικό μοντέλο εξυπηρέτησης, σχεδιάζουμε για κάθε πελάτη ξεχωριστές λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες του.

Vita N Travel

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και πάντα στο επίκεντρο. Κάθε πελάτης έχει το δικό του προσωπικό σύμβουλο, που με την εμπειρία του,  θα σχεδιάσει μοναδικές λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Vita N Travel

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός μιας μοναδικής εμπειρίας για κάθε πελάτη. Προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τουρισμού. Επενδύουμε στην τεχνολογία για να είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις.

Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών που αποτελείται από εταιρείες, ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους οργανισμούς, ιδρύματα και φορείς είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή ταξιδιών, συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων.