Vita N Travel

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ζητήστε να σας καλέσουμε !

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ NAVARINO CHALLENGE ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ – 2 ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟ €578.00

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EVENT

Απολαύστε εδώ το teaser video του Navarino Challenge 2022.

To Navarino Challenge, όπως αποδεικνύουν και τα 7 βραβεία στα φετινά Sports Marketing Awards, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του ελληνικού αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας. Η μοναδική ελληνική διοργάνωση που διακρίθηκε στα παγκόσμια βραβεία τουρισμού στο Λονδίνο, αποτελεί ορόσημο για τη Μεσσηνία και την Ελλάδα συνολικά, επανέρχεται δυναμικά, γεμάτη εκπλήξεις για 10η χρονιά.

Από το 2013, τη χρονιά έναρξης του Navarino Challenge, η διοργάνωση έχει τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού που θα είναι και φέτος παρόντες όπως τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Κωνσταντίνο Καρνάζη, Περικλή Ιακωβάκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Θεοδωρακάκο.

Ένα από τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα τη διοργάνωσης θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και 11 φορές πρωταθλητής τριάθλου στην Ελλάδα Γρηγόρης Σουβατζόγλου.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις αγαπημένες τους αθλητικές δραστηριότητες δίπλα σε κορυφαία ονόματα του αθλητισμού. Μέχρι σήμερα, έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους η Εβίνα Μάλτση, ο Joe Arlauckas, ο Χρήστος Γάτσης, ο Δημήτρης Μώρος και η Μάντη Περσάκη.

Η γιορτή του Navarino Challenge φέρνει κοντά νέα πρόσωπα στην επετειακή 10η χρονιά της. Η ομάδα του Navarino Challenge ενισχύεται:

  • με τη Χριστίνα Φλαμπούρη, τη μοναδική Ελληνίδα που έχει κατακτήσει τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη δράση της εσωτερικής αναρρίχησης
  • και τη Γεωργία Καλτσή, τη σπουδαία αθλήτρια με αμαξίδιο, καλαθοσφαίρισης και ξιφασκίας

Στις 21 με 23 Οκτωβρίου 2022, θα ζήσουμε και πάλι μια σειρά από δράσεις, που γεννούν μεγάλες συγκινήσεις, αναδεικνύουν τις αυθεντικές αξίες του αθλητικού ιδεώδους, προβάλλουν το Ολυμπιακό πνεύμα, γεμίζοντας με παλμό μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδος, τη Μεσσηνία.

Πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες, παρουσία Ολυμπιονικών που συμμετέχουν μαζί με ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, στον απόλυτα ασφαλή προορισμό, συνθέτουν τα στοιχεία της κορυφαίας γιορτής του αθλητικού τουρισμού, του Navarino Challenge. 

Η διοργάνωση, μετά την απόλυτα επιτυχημένη 9η χρονιά της, επιστρέφει στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, στην Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία. Με το παγκόσμιο μήνυμα της «ο αθλητισμός ενώνει», φέρνει και πάλι κοντά τον κόσμο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ανακαλύψουν μέσα από τον αθλητισμό τη μαγεία του μεσσηνιακού τοπίου και την ιστορία που κρύβει η κορυφαία αθλητική γιορτή.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα φέρουν την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου. 

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε πολύ, όπως κατεβάσετε και συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης πακέτου διαμονής που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας στη φόρμα δίπλα, όπως επισυνάψετε το αρχείο στο σχετικό πεδίο που βρίσκεται κάτω από τη φόρμα επικοινωνίας.

Για τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του Navarino Challenge 2022, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Με κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό*:

ΤΡΑΠΕΖA ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού : 5012 045985 641

IBAN: GR65 0172 0120 0050 1204 5985 641

SWIFTCODE: PIRBGRAA

Δικαιούχος : Β. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Αιτιολογία : ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – NAVARINO CHALLENGE 2022

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail στο booking@navarinochallenge.com σημειώνοντας απαραίτητα τον τίτλο του event ( Navarino Challenge ) και το ονοματεπώνυμό σας.

*Σε περίπτωση εμβάσματος, τα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

Β) Με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA,MASTERCARD) :

Παρακαλώ όπως κατεβάσετε και συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα κράτησης πακέτου διαμονής που βρίσκεται παραπάνω. Στη συνέχεια θα πρέπει να επισυνάψετε τη φόρμα που συμπληρώσατε στο σχετικό πεδίο που βρίσκεται κάτω από τη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ